De unge skal have mulighed for at flytte hjemmefra!

De fleste unge mennesker står i dag uden bolig, da der simpelthen ikke er noget at finde. Det er et stort problem, da de af den grund bliver nødt til at være længere hjemme hos deres forældre. Unge mennesker har godt af at tage ansvar og det kommer de først ordentligt til, når de flytter hjemmefra. Sådan har jeg det i hvert fald med mine børn. Jeg synes det er vigtigt, at de flytter hjemmefra, når de er blevet 20 år. Det er selvfølgelig svært som mor at se sine børn flyve fra reden. Men jeg ved dog, hvor vigtigt det er. Mine børn havde nemlig svært ved at finde en lejlighed og det tog især meget lang tid for min yngste søn at flytte ud. Der gik 1,5 år før han fik en mulighed for at flytte hjemmefra, som var en hård tid for ham. For alle hans venner var flyttet ind til byen og han var derfor den eneste, som var tilbage. Jeg kan tydeligt huske, hvor deprimeret han var hver eneste dag. Det kan en moders hjerte ikke bære.

Jeg tog derfor fat i den boligforening, hvor jeg har skrevet mine børn ind siden den dag de kom til verdenen. Den har dog aldrig være til nogen nytte, da der aldrig har været gode tilbud. Mine to andre sønner måtte selv ud og skabe kontakter for at få en lejlighed, som også var svært i sig selv. Det er nemlig de færreste, som kender til nogen, som sidder inde med en tom lejlighed. Det er mere held end forstand.
Jeg ringede derfor til den boligforening, som min yngste søn stadig var medlem af og fortalte om problemet. Der var dog intet at gøre, fik jeg at vide af en sur kvinde i telefonen. Her måtte jeg dog skrue bissen og fortælle om mine tre sønner, besværet og alle de betalinger i så mange år. Men kvinden i røret var dog fuldstændig ligeglad og lagde på. Jeg meldte min søn ud samme dag, da det simpelthen ikke kunne være rimeligt.

Her fik jeg så en anden idé. Jeg gik på nettet og søge på lejelejligheder i København. Der var en masse muligheder, men enten til et for højt depositum eller husleje. Det så derfor sort ud. Jeg ville dog ikke give op, da jeg ikke kunne klare at se min søn så ked af det. Her faldt jeg over ejerlejligheder. Jeg har aldrig skænket ejerlejligheder en tanke, som var en skam. For det vidste sig at det gik meget hurtigere! Jeg ringede straks og aftalte et møde og fik et godt tilbud på en fantastisk lejlighed. Jeg ville dog først være hel sikker i min beslutning og kontaktede en advokat omkring en rådgivning af køb af ejerlejlighed og det kan virkelig anbefales!

Historien endte derfor godt og min søn har nu en dejlig lejlighed og er glad hver eneste dag! Det kan til tider betale sig at træde ind som mor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *