Emil Raun – En god årlig tradition

Emil Raun Emil Raun, som er stifter og daglig leder af Varda Jobservice i Tommerup på Fyn og desuden far til fire, samler hvert år ind for Folkekirkens Nødhjælp.

Emil Raun har altid haft et behov for at hjælpe

Emil Raun har altid – i hvert fald så længe han kan huske – haft et behov for at hjælpe mennesker, der af den ene eller den anden grund har haft behov for hjælpen.  Det er bl.a. årsagen til, at Emil Raun sammen med hans gode ven Jens Bertelsen tilbage i 2010 stiftede Varda Jobservice. Her hjælper de hver dag forskellige borgere med at komme tilbage i beskæftigelse, som bl.a. kan bidrage til en normalisering af hverdagen og bedre trivsel og livsglæde hos disse borgere.

Men Emil Rauns behov for at hjælpe mennesker i nød er også årsagen til, at Emil Raun de sidste fem år har været ude og samle ind for Folkekirkens Nødhjælp ved deres årlige landsindsamling.

Af flere omgange har Emil Raun haft en eller flere af hans børn med, når han går fra dør til dør i Tommerup og omegn på Fyn og stemmer dørklokker. Det gør både dagen mere hyggelig – ja og så kan det faktisk også betyde, at Emil Raun kan samle flere penge sammen, når han har børnene med. Det giver åbenbart et mere sympatisk indtryk af indsamleren, når børnene står ved siden af.

Emil Raun samlede ind til verdens fattige kvinder

Ved at melde sig som frivillig indsamler for Folkekirkens Nødhjælp er Emil Raun med til at samle ind til forskellige projekter og mennesker rundt omkring i verdens ulande. Sidst Emil Raun deltog var i marts i år, hvor pengene fra indsamlingen gik til verdens fattige kvinder. Blandt andet gik pengene mere specifikt til at motivere forældre til at undgå barneægteskaber, oplyse kvinder om deres rettigheder eller uddanne kvinder, så de finder styrke og stemme i både familien og samfundet. Her var Emil Raun med til at samle i alt 14 millioner kroner ind til disse formål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *