Kan du pludseligt mærke noget underligt i munden?

Kan du pludseligt mærke noget underligt i munden? Gør det mere og mere ondt? Så har du helt sikkert fået en tandpine. Det skal man virkelig tage alvorligt, da det kan skyldes mange ting. Jeg bryder mig ikke selv om at gå til tandlægen, og da jeg fik en tandpine, gjorde jeg altid for at undgå det – det var det dummeste jeg nogensinde har gjort.

Jeg kan tydeligt huske det, selvom det er flere år tilbage. Jeg sad på mit arbejde og begyndte at mærke noget underligt i min tand. Det stak lidt i intervaller og jeg tænkte kun derfor på det, når det slog til. Der fik flere timer og jeg begyndte pludseligt at få decideret ondt i min tand. Jeg trykkede derfor tungen på tanden for at mærke, om jeg havde knækket noget af den. Men den var hel og det var derfor ikke på grund af det, at jeg havde fået mig en tandpine. Så begyndte jeg at tænke over, hvor længe siden det egentlig var, at jeg havde været til tandlægen. Jeg var på det tidspunkt 22 år og jeg regnede mig derfor frem til, at jeg ikke havde været til tandlægen siden folkeskolen. Det vil derfor sige 6 år. Jeg blev helt målløs! Jeg havde nemlig ikke tænkt over at tilknytte mig en tandlæge, da jeg faktisk troede at min folkeskoles tandlæge ville stå for det. Det var måske lidt naivt af mig, men det troede jeg virkelig!

Smerterne blev dog ikke bedre, selvom jeg tog en smertestillende pille. Nu begyndte der for alvor at gå i panik i mig. For hvad kunne det så være? Jeg gik straks på nettet for at finde en tandlæge. Jeg fandt en hurtigt og ringede til den. Men der var dog ikke hjælp at hente, da der ikke var plads til flere. Så ringede jeg til den næste og det samme skete. Jeg tror, at jeg ringede til 5 forskellige uden held. Og jeg kan sige jer, at jeg gik i panik. For nu var tandpinen virkelig begyndt at vise dens sande jeg!

Så faldt jeg over Tandlægecenter Højbro Plads og prøvede for sidst gang lykken. Og heldigvis var der held i sprøjten denne gang! Jeg har aldrig været mere glad for min tandlæge end denne. De er virkelig servicemindede og de er meget nænsomme. En tandlæge lige for mig!
Jeg fik hurtigt ordnet min tandpine og der har ikke været noget siden da. Nu går jeg også til tandlægen hvert år, da jeg virkelig kan lide min tandlæge! Så ring til denne tandlæge, hvis du heller ikke kan finde en!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *