Min låsesmed i Nordvest redder dagen

Så er det endnu en gang blevet tid til et indlæg. Jeg ved godt, at der har været lidt stille her på bloggen de sidste par uger, men jeg har haft rigtigt travlt med en masse ting, heriblandt at få skiftet alle mine låse ud og sikkerhedstjekke hjemmet.

Det hele startede ved, at jeg enten har tabt mine nøgler et sted, eller nogen har fisket dem op af min lomme. Det finder jeg nok aldrig ud af, men det korte og det lange er, at mine nøgler var forsvundet, og så måtte jeg straks ringe efter min låsesmed her i Nordvest, så han kunne låse mig ind. Da han havde gjort det, var han naturligvis nødt til at skifte samtlige låse i huset i tilfælde af, at mine nøgler er i fremmede hænder, så det var en absolut nødvendighed. Da dette var gjort, tilbød låsesmeden at foretage et sikkerhedstjek af boligen for at vurdere, om der skulle monteres låse andre steder, end der var i forvejen. Det var virkelig en god service jeg fik af min låsesmed i Nordvest!

Som I nok kan forestille jer, så blev det til et par hektiske dage med forsvundne nøgler og besøg af låsesmeden i Nordvest, men han skal have stor ros for sin hjælp, og jeg takker ham for, at han kunne hjælpe mig så hurtigt og med så kort varsel. Hvis der er nogle af jer, der på et tidspunkt står og skal bruge en super dygtig og hurtig låsesmed i Nordvest, så kan jeg altså varmt anbefale jer at kontakte min låsesmed.

låsesmed nordvest

Det var lidt om, hvad jeg har gået og lavet de sidste par dage. Hvad med jer? Har I oplevet noget spændende?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *