Ny skrivebordslampe og spots til køkkenet

Så er det minsandten blevet tid til endnu et indlæg her på bloggen. Jeg har nemlig gjort et køb, som jeg gerne vil fortælle jer om.

Jeg havde besluttet mig for, at jeg skulle købe nogle spots til køkkenet, som jeg ville sætte op under køkkenskabene, og så begyndte jeg min søgen på nettet. Jeg faldt over www.lampegiganten.dk, som er en webshop, der bugner af flotte lamper og forskellige spots. Da jeg havde kigget hele sortimentet af spots igennem, kunne jeg ikke beslutte mig for, hvilke jeg skulle vælge, da der var flere forskellige, som jeg rigtig godt kunne lide, og som ville passe godt til mit køkken, så jeg besluttede mig for at kigge lidt rundt i shoppen, mens jeg tog min beslutning.

Jeg kom så til at kigge på skrivebordslamper, og her fandt jeg en skrivebordslampe, som jeg simpelthen bare blev forelsket i med det samme. Den minder lidt om de skrivebordslamper, man ser på amerikanske biblioteker i film, og sådan en måtte jeg selvfølgelig eje. Jeg lagde skrivebordslampen ned i den virtuelle kurv og havde i mellemtiden besluttet mig for, hvilke spots jeg skulle købe, så de blev selvfølgelig også lagt i kurven.

Jeg afgav min bestilling bestående af spots og skrivebordslampe, og et par dage senere ringede postmanden på døren med en pakke med mine lamper, som var mindst lige så flotte i virkeligheden som på billederne!

Så nu er jeg den heldige ejer af et par super flotte spots og en yderst moderne skrivebordslampe. Se spots og skrivebordslampe:

spots

skrivebordslampe

Det jeg egentlig ville sige med det var, at de hos Lampegiganten virkelig bogstavelig talt havde et gigantisk udvalg af de forskellige slags lamper, og det bedste af det hele var, at det var nogle anderledes lamper, end dem vi er vant til at se i de danske shops, så hvis man er til noget lidt mere unikt og noget, man ikke kan finde alle steder, så vil jeg varmt anbefale at kigge Lampegigantens udvalg igennem. Priserne er også ganske overkommelige, især taget i betragtning af hvad det egentlig er, man får for sine penge.

Jeg er i hvert fald yderst tilfreds med min nye skrivebordslampe og mine spots, som passer perfekt til køkkenet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *