Permanent hårfjerning med laser (Ellipse) kan anbefales

I løbet af den seneste tid er de fleste af os blevet meget hårforskrækkede, og jeg skal da være den første til at indrømme, at jeg også benytter mig af hårfjerning. Faktisk har jeg fundet en hårfjerningsmetode, der er en permanent hårfjerning, og den vil jeg gerne fortælle jer mere om.

Den metode til hårfjerning jeg benytter mig af er såkaldt permanent hårfjerning, hvor man benytter sig af en laserteknologi til at fjerne hårene permanent.

Jeg har meget mørke hår, og det skulle efter sigende være mørk og kraftig hårvækst, denne metode til hårfjerning egner sig bedst til.

Hårfjerningen foregår således:

Først og fremmest skal man finde ud af, hvilken klinik man vil have permanent hårfjerning hos. Det er langt fra alle kosmetiske klinikker, der foretager denne form for hårfjerning, og det kan derfor være en god ide at lave lidt research-arbejde. Jeg valgte selv i sin tid at få behandlingerne hos Nygart Privathospital i København, som faktisk var nogle af de første, der udførte permanent hårfjerning i midten af 1990’erne, og jeg fik at vide, at de i dag har foretaget mere end 40.000 behandlinger. Det var ikke så lidt!

Når man så har valgt klinik, skal man til en personlig forundersøgelse, hvor personalet kigger på hårvæksten på det ønskede område og fortæller dig nærmere om, hvordan behandlingen kommer til at forløbe. Antallet af behandlinger er nemlig meget afhængigt af, hvordan hårvæksten er, har jeg ladet mig fortælle.

Jeg valgte at starte ud med permanent hårfjerning under armene. For mit vedkommende tog det ikke mere end et par enkelte behandlinger, og så havde jeg faktisk fået permanent hårfjerning. Det er nu ved at være nogle år siden, og jeg har ikke set skyggen af et hårstrå, og faktisk overvejer jeg nu at få samme behandling på benene. Permanent hårfjerning er selvfølgelig ikke helt billigt, men tænk på hvor meget besvær du slipper for, og ikke mindst hvor mange penge du sparer på ikke at skulle købe nye barberblade og barberskum eller hvad man ellers bruger. På den måde går det nogenlunde lige op, og jeg synes bestemt, at det har været en god investering!

Hvis du er interesseret i at se mere om, hvordan den permanente hårfjerning foregår, så har jeg fundet en video på Nygarts hjemmeside, som du kan se nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *