Sunde og lækre frokostordninger

I kan finde nogle dejlige og fede frokostordninger, og med fede frokostordninger handler det ikke om, at maden svømmer rundt i smør og baconfedt, men at den er god og lækker. Her får I nogle idéer til, hvordan I bedst kan vælge nogle lækre, varierede frokostordninger, og hvad, det kan betale sig at undersøge, inden I vælger mellem frokostordninger.

Frokostordninger for mange
Det er kedeligt, trist og ikke specielt sexet at sidde i kantinen og bide i en gammel leverpostejmad, som du selv har smurt. Frokostordninger sparer på din tid, og gør det nemmere at spise lækkert og varieret hver dag du går på arbejde. Tit kan I opnå mængderabat, hvis mange af jer slår jer sammen om maden. Frokostordninger er derfor en ekstra god idé, når I er mange kolleger, som gerne vil være med.

Frokostordninger for vegetarer
Det er altid godt at være på den sikre side, når det kommer til madvaner og præferencer. Undersøg derfor gerne, om dine kolleger er vegetarer eller veganere, og om de forskellige frokostordninger, I har søgt på, tilbyder et bredt udvalg af retter uden kød og fisk. Grøntsager er gode for alle mennesker – også kødspisere, og det skader ikke med vitaminer, mineraler, antioxidanter – med andre ord lidt ekstra sundhed.

Frokostordninger for allergikere
Er der madvarer, som dine kolleger ikke kan tåle, er det en god idé at sikre jer, at der indgår retter i udvalget, som de kan spise. Alle skal helst blive mætte af frokosten. Glutenallergi, mælkeallergi og allergi over for nødder, er noget, I gerne skal tage højde for, når I vælger en af flere frokostordninger. Bed gerne om en detaljeret oversigt over, hvad de enkelte retter indeholder af ingredienser, så I kan være helt sikre på, at ingen skade sker, mens I spiser. Det er altid godt at vide, hvad I putter i munden, så ingen bliver syge af at spise.

Frokostordninger med holdning
Der går tit ideologi og tanker omkring, hvordan maden er produceret, i den, når det kommer til mad. Så det er godt at finde et fælles udgangspunkt, når det kommer til frokostordninger. Det kan fx være vigtigt for mange mennesker, om grisene har haft et godt liv, og om æggene kommer fra en høne, som har stået i et lille bitte bur hele livet eller ej. Religion kan også være afgørende for, hvordan I skal vælge mellem frokostordninger. Det kan fx være om kødet skal være halalslagtet eller ej. Økologi og hensyn til miljøet og bæredygtighed, kan også komme på banen, når I skal vælge en af flere frokostordninger. I kan ikke være 100 % sikre på, at alle kan få det nøjagtigt sådan, som de vil have det. Find derfor gerne en løsning, hvor der er valgmuligheder og variation nok til, at alle bliver glade og mætte. Fx nogle vegetariske retter, lidt fisk, halalkød og enkelte økologiske salater. Så kan I alle spise med god samvittighed.

Frokostordninger efter ønske
Den sikreste løsning er typisk at vælge en lækker buffet, som både har varme og kolde retter med grøntsager. Variation er en kvalitet, når det kommer til frokostordninger, og jo mere varieret, desto bedre. Hvis der er stor aldersspredning på arbejdspladsen, kan det være en god idé at vælge blandt frokostordninger, som har nogle old school retter på menuen og samtidig også nogle mere moderne retter.

Frokostordninger er svære at vælge
Det er en svær beslutning, når I skal vælge mellem frokostordninger, og der er mange detaljer, som skal gå op i en højere enhed, inden I er klar til at tage den store og endelige afgørelse. Først og fremmest fordi mennesker er forskellige og har forskellig smag, når det kommer til mad, så find nogle frokostordninger, som tager højde for dine kolleger og deres ønsker. Hvis I ønsker at gøre søgningen efter frokostordninger lettere, er det muligt, at lade et firma tage sig af det for jer. Gratis og uforpligtende kan I få flere tilbud at vælge imellem hos frokostordninger.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *