UnavngivetHos AL Electric ApS tilbyder vi nye el-installationer, reparationer eller vedligeholdelse af eksisterende elinstallationer i hjemmet.

AL Electric ApS er et el-installationsfirma, som tæller i alt tre kompetente og erfarne elektrikere. Anders Leth Bach driver AL Electric ApS, som har til huse på Blåhusvej 40 i Greve. Herfra kører de tre erfarne elektrikere og teknikere ud i AL Electric ApS’ servicebiler og tilbyder professionel hjælp til alle elopgaver i din bolig – små som store.

Intelligente el-løsninger og top-tunet service

Hos AL Electric ApS er målet altid at levere de mest intelligente el-løsninger og den bedste service.

AL Electric ApS leverer derfor kun installationer, som er helt efter bogen, kvalitetssikre og energibesparende.  – altså intelligente el-løsninger.

Servicen er altid i top hos AL Electric ApS. Derfor kan du altid regne med, at AL Electric ApS overholder aftaler til punkt og prikke. Det være sig både i forhold til den pris, kvalitet og tid, som er aftalt med kunden. Derudover er AL Electric ApS et team af – ikke kun kompetente – men også bare super venlige elektrikere, som altid glæder sig til at sprede smil – når el-løsningerne er i dit hjem virker efter hensigten igen.

Hos AL Electric ApS er det vigtigt for os, at kunden opfatter os som en samarbejdspartner, hvor vi indgår en fælles dialog om de behov og ønsker, som kunden måtte have. AL Electric ApS vejleder og rådgiver dog hele vejen igennem kunden med baggrund i den erfaring, viden og professionalisme som AL Electric ApS har og er bygget af.

Er der rod med lamper, el eller sikringer?

Er der rod med lamperne, sikringerne, komfur eller andre el-forsynende elementer i hjemmet, er det ikke altid den bedste ide at begynde at rode med det selv. Også selvom du betragter dig selv som en udmærket gør-det-selv-mand-eller-kvinde. Det kan være forbundet med stor fare at rode med el-intallationerne selv og det kan betyde, at installationerne svigter senere hen og ødelægger mere end det gør gavn. Selvom det er forbundet med nogle omkostninger nu og her at få AL Electric ApS ud, kan det spare dig for mange penge i det lange løb. Hos AL Electric ApS er vi eksperter og ved hvordan alt el-arbejde udføres på den mest optimale måde med det mest optimale resultat til følge.

Ring til Anders Leth Bach fra AL Electric ApS på 28 45 75 77 for en uforpligtende samtale vedrørende dine behov for en elektriker løsning. Sammen finder vi ud af, hvad dine konkrete behov og ønsker indebærer og hvordan AL Electric ApS vil løse opgaven. Du er også velkommen til at skrive til AL Electric ApS på al@alelectric.dk og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvis ovenstående har fanget din interesse, så kan du følge AL Electric på følgende platforme:

 

AL Electric på Facebook:                                 www.facebook.com/alelectric

Al Electric på Twitter:                                      www.twitter.com/alelectricdk

AL Electric på Tumblr:                                    www.alelectricaps.tumblr.com

AL Electric på Google+                                   www.plus.google.com/114514723631204951025/

Du kan også finde flere oplysninger på AL Electric hjemmeside her.