Alt du skal vide om tandimplantater i København

Tandimplantater KøbenhavnHvis du af en eller anden grund mister en eller flere af dine tænder i København, har du muligheden for at få dem erstattet af tandimplantater. Ved at få indopereret tandimplantater i København får du en holdbar og æstetisk løsning, der fjerner dine problemer og giver dig en højere livskvalitet.

Folk mister deres tænder af mange forskellige årsager, men ofte skyldes det ulykker eller sygdommen paradentose. Uanset hvad grunden til dit tab af tænder skyldes er det altid rarest at have alle sine tænder, både af æstetiske grunde og af praktiske grunde. Man bruger trods alt sin mund og sine tænder hele tiden, hvorfor en indoperation af tandimplantater i København kan være en god løsning.

Står du i en sådan situation, at du har brug for at tage stilling til, om du skal have indopereret tandimplantater i København, kan det være rart at vide lidt mere om, hvad tandimplantater rent faktisk er for en tandbehandling og – operation. Nedenfor vil vi give dig en omhyggelig introduktion til, hvad tandimplantater ret beset er, hvordan tandimplantater laves, hvilke fordele tandimplantater kan give dig samt hvor i København, du kan få tandimplantater.

Hvad er tandimplantater?

Tandimplantater er tandlægens svar på en kunstig, men naturtro tand. Tandimplantater udføres af de fleste tandlæger i København og resten af Danmark, og består af en rod af metal, hvilket faktisk er selve tandimplantatet. Tandimplantater indsættes i kæbebenet i din mund, og oven på tandimplantaterne påføres det, der i tandlægesprog hedder en krone, en bro eller en protese. Om du skal have en krone, en bro eller en protese afhænger af, hvor mange tænder, der skal erstattes. De tandimplantater der fremstilles i København og resten af Danmark fremstilles i titanium, hvilket er et grundstof, der er meget vævsvenligt. Det vil med andre ord sige, at når du får indopereret tandimplantater i København eller resten af Danmark, så vil din krop i langt de fleste tilfælde ”acceptere” det ukendte implantats tilstedeværelse, hvorfor det heller ikke vil give dig hverken metalforgiftning eller andre ubehagelige gener.

Når tandimplantater i titanium indgår i en kemisk fysisk forbindelse med kæbeknoglens væv, vil tandimplantaterne automatisk sætte sig fast i knoglen. På den måde vil tandimplantater, der er indopereret i København eller resten af Danmark, automatisk vokse sammen med kæben, præcis på samme måde som dine egne naturlige tænder. Denne proces omkring tandimplantater kalder man i København for osseointegration.

Hvordan foregår behandlinger med tandimplantater?

Når du skal have indopereret tandimplantater, ser forløbet i København cirka således ud:

Hos tandlæger i København vil du, når du skal have indopereret tandimplantater først blive kaldt ind til en forundersøgelse, hvor du får taget røntgen fotos for at sikre, at du har den mængde knogle, der skal til for at udføre behandlingen. Hvis ikke du har det, er det muligt enten at udbygge din knogle med eget knoglevæv eller med en kunstig fremstillet knogle.

Når selve tandimplantaterne skal indopereres i København, vil du opleve at selve behandlingen er både smertefri og behagelig. Du får en lokalbedøvelse, vi laver et lille hul i dit kæbeben, hvor vi skruer tandimplantaterne på plads.

Helingsprocessen, når du har fået indopereret tandimplantater i København, er normalt på 2 til 6 måneder, hvor du ikke må belaste dine nye tandimplantater. Når denne helingsperiode er overstået kan du få formet dit tandkød, så det kommer til at passe til din endelige tandkrone. Cirka to uger herefter kan din tandlæge i København tage aftryk til dine tandimplantater, og ved et efterkontrol vil han eller hun sikre sig, at dit bid passer perfekt samt at dit tandkød bliver renholdt og at din knogle opfører sig normalt. Dette sikres ved at der tages røntgen fotos.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *