Anmeldelse af indisk restaurant i København

indisk restaurant i KøbenhavnHvis man søger på den indiske restaurant Punjab indisk restaurant i København på Tripadvisor, mere præcist i Valby, så vil man blive mødt af en række utroligt flotte anmeldelser med et gennemsnit på 4 ud af 5 stjerner.

Det der oftest bliver omtalt i anmeldelserne af Punjab indisk restaurant i København på Tripadvisor er, at det er fantastisk indisk mad, at de har en dejlig og velsmagende buffet samt at Punjab indisk restaurant i Københavns priser er mere end rimelige.

Punjab indisk restaurant i København: “Fantastisk indisk perle i Valby”

Det bugner ligefrem med positive anmeldelser af den indiske restaurant i København, som tydeligvis har sig et stort og trofast publikum med mange stamkunder imellem. Blandt andet skriver brugeren ”gertschackknudsen” om Punjab indisk restaurant, at der er skøn mad, der får en til at tro, at man selv var i Indien. Hun skriver endvidere om Punjab indisk restaurant i København, at hende og hendes kæreste ”helt sikkert” kommer igen, samt at de blev så prop mætte, at de ikke nåede at smage alle de ”spændende ting i buffeen”. Faktisk var ”gertschackknudsen” og hendes kæreste så tilfredse med deres oplevelse på den indiske restaurant i København, at de gav Punjab hele 5 ud af 5 stjerne på både ”Værdi”, ”Service”, ”Stemning” og ”Mad”.

“Det bedste indiske man kan få i dk”

Også ”Birthe Grøn B” fra Valby er vild med Punjab indisk restaurant i København, og omtaler den faktisk som værende “det bedste indiske man kan få i dk”. I følge ”Birthe Grøn B” laver Punjab ”fremragende mad”, der ”smager af det som det skal”. Dertil skriver hun også, at den indiske restaurant Punjab serverer ”pæn rent flot mad” i ”hyggelige omgivelser”. ”Birthe Grøn B” er selv fra Valby, og er med sikekrhed en af Punjabs stamkunder, der blandt andet kommer igen gang på gang, på grund af den friske og veltilberedte mad.

Punjab indisk restaurant i København har en “utrolig lækker buffet”

Gennemgående i anmeldelserne af Punjab er de utroligt pæne ord om stedets buffet, der ifølge ”Anja H” fra Taarnby er ”vel assorteret” med både velsmagende forretter, hovedretter og desserter. Sidst men ikke mindst er ”Anja H” også utroligt glad for Punjabs venlige tjenere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *