Behandlingsskolerne får ros

behandlingsskolerneLigesom alle andre skoler og institutioner, så får Behandlingsskolerne i København også besøg af Københavns Kommune, når de skal foretage deres lovpligtige tilsyn. Københavns Kommunes tilsyn blev foretaget 3. marts i år (2014), og de tilsynsførende fulgte Behandlingsskolernes skole Fyrtårnet hele dagen, og var rundt i alle klasser og deltog i undervisningen. Alle Behandlingsskolernes elever havde en super dag med de tilsynsførende, og også de tilsynsførende fik rigtig meget ud af dagen sammen med Behandlingsskolerne.

Da dagen var omme, havde de tilsynsførende fra Københavns Kommune udelukkende positive kommentarer til Behandlingsskolerne, lokalerne og de ansatte. Deres konklusion var, at Behandlingsskolernes Fyrtårnet var en skole, der leverede høj kvalitet på samtlige områder. Her kan du se et par af de udtalelser, som Behandlingsskolerne fik: ”Jeg finder, at undervisningen på dagbehandlingstilbuddet Fyrtårnet fuldt står mål med, hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen, jf. folkeskolelovens § 40, stk. 1.”, ”Skolens lokaler er velindrettede, og skolens struktur fungerer upåklageligt” og ”.. således starter og slutter alle lektioner præcis til tiden, og eleverne virker trygge og vante til skolens rammer.”

Desuden udtalte de, at stemningen blandt Behandlingsskolernes elever og lærere var rolig og koncentreret samt at Behandlingsskolernes lærere var relevante og professionelle.

Læs mere om Behandlingsskolerne på Wikipedia og følg dem på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *