rengøring kontorVirksomheden Compass Group blev stiftet for 74 år siden i 1941 og er i dag et af verdens største service virksomheder. Compass Group har hovedkvarter i England men opererer over hele verden. Det er verdens største fødevare service og opererer i over 50 forskellige lande.

En af deres services, som kan betragtes som den vigtigste, er rengøring. Compass Group tilbyder rengøring til både erhvervsvirksomheder og industrivirksomheder. Compass Group leverer i dag rengøring til over 800 danske kontor- og industrivirksomheder. Compass Group har flere års erfaring indenfor rengøring i mange forskellige lande. Da rengøring kræver meget arbejde, og har meget stramme hygiejneregler, er det vigtigt for Compass Group, at de til hver en tid kan efterleve disse regler. Det betyder, at Compass Group går meget op i kvalitetstjek og derudover altid har det nyeste og mest effektive udstyr til rengøring.

Kontorrengøring

Hos Compass Group er rengøring meget mere end bare en klud og nogle måtter. Rengøringen er kategoriseret for hver sit miljø. Rengøring af kontorer er for eksempel en af de kategorier indenfor rengøring, som Compass Group og deres rengøringspersonale yder meget af. Her ved Compass Group og deres rengøringspersonale, at rengøringen skal være af højeste kvalitet. Et rent kontormiljø skaber et sundt indeklima, som har direkte effekt på medarbejderne og medarbejdernes arbejdsindsats og helbred. Derudover er Compass Group meget bevidste om, at der på de danske arbejdspladser og kontorer rundt omkring ligger mange fortrolige oplysninger. Derfor er der stramme regler for, hvad og hvor rengøringen udføres, som aftales med virksomheden hver eneste gang en aftale om rengøring etableres. Virksomheden kan være sikker på, at der hverken bliver rørt eller rykket rundt på elementer, som der ikke må røres eller rykkes rundt på. Rengøringspersonalet har altid stor respekt for det miljø, som de arbejder i.

Industrirengøring

Rengøringen og reglerne, der omgærde rengøringen, er noget anderledes, når det kommer til industrirengøring. Rengøring i industrilokaler dækker typisk over meget større lokaler og faciliteter, der skal rengøres. Det kræver derfor stor viden og erfaring indenfor rengøring, når det kommer til at tilbyde rengøring til industrien. Hvor kontorrengøring kræver daglig rengøring med fokus på de mindre flader – såsom rengøring af fx skriveborde, computerskærme o. lign., er der modsat fokus på de noget større flader, når det kommer til rengøring af industrilokaler. Her er det for eksempel meget vigtigt, at man har det helt rigtige rengøringsudstyr – fx store og grundige rengøringsmaskiner.

Rengøring i kvalitet

Compass Group har altid prioriteret rengøring højt – og netop derfor har Compass Group også rigtig mange tilfredse kunder. Hos Compass Group er kvaliteten i rengøring den vigtigste parameter overhovedet og netop af den årsag bliver der gjort et stort nummer ud af, at Compass Group og deres rengøringspersonale altid lever op til de strenge hygiejne krav, som der stilles. Omhyggelighed er en anden væsentlig faktor i rengøringen og ikke mindst, som beskrevet, at rengøringsudstyret og de forskellige rengøringsprodukter altid er de nyeste, mest effektive og mest miljøvenlige. Hos Compass Group er alle rengøringsprodukter og maskiner selvfølgelig godkendt oppefra.

 

Rengøring og kvalitet er to ting, som hører unægtelig sammen hos Compass Group. Man kan ikke sige rengøring uden at sige kvalitet og omvendt kan man ikke sige kvalitet uden rengøring.

 

Hvis jeres virksomhed er interesseret i en aftale om rengøring, skal i kontakte Compass Group. Her skræddersyes en aftale om rengøring helt efter jeres behov og ønsker.