Emil Raun VardaEmil er en mand der har mange forskellige sider, men de fleste kender ham som den hårdtarbejdende direktør Emil Raun fra Varda.

Lidt om Emil Raun fra Varda

Emil Raun er direktør for Varda Jobservice, og samtidig er han også forstander for Storskoven.

Storskoven er et socialpædagogisk behandlingssted, som hjælper unge mellem 13 og 23 år med psykiske, sociale og adfærdsmæssige problemer.

Emil Raun fra Varda er en mand, som i mange år har arbejdet for en del offentlige institutioner. Han har en Masters Degree fra Aalborg Universitet og har senere hen videreuddannet sig med en lederuddannelse i Odense kommune samt kompetenceudvikling i offentlig ledelse fra DJØF.

Hvis man søger på Emil Raun, Varda på Linkedin, fremgår det klart, hvilke kompetencer han igennem årene har fået opbygget. Ydermere kan man på Emil Rauns profil se hvilke offentlige institutioner, han igennem de sidste 31 år, har arbejdet i. Linkedin giver også Emil Rauns forbindelser mulighed for at anerkende de relevante kompetencer, de mener, at Emil Raun fra Varda besidder. I Emil Rauns tilfælde omfatter de anerkendte kompetencer bl.a., projektledelse og planlægning, stratetisk planlægning, business strategi samt Change Management (forandringsledelse).

Direktør Emil Raun fra Varda Jobservice har også en blødere side

Udover at være en hårdtarbejdende direktør er Emil Raun fra Varda også en familiefar, som prioriterer at bruge meget tid med familien. Han har en kone, er far til fire børn og bor i en lille by på Fyn ved navn Tommerup. Emil Raun værdsætter tiden med familien meget højt, og derfor bruger han generelt meget fritid på familie og ferier. Emil Raun lægger stor vægt på at holde en sund og aktiv livsstil og træner derfor også regelmæssigt på hans crosstrainer.

Emil Raun fra Varda – er også aktiv debatør

Udover at være på Linkedin er Emil Raun fra Varda også aktiv på debat- og netværksforummet, Kommunikationsforum.dk. Forummet er opbygget således, at personer kan lave indlæg om lige det, de ønsker. Indholdet af indlægget kan både ligge op til en debat blandt forummets medlemmer, men det kan også foregå lidt som en blog, hvor bloggeren sætter fokus på et bestemt emne. Derefter kan andre brugere kommentere og/eller rate indholdet.

Emil Raun fra Varda benytter Kommunikationsforum til at fortælle om sig selv, hans viden, meninger og holdninger – både personrelateret og fagrelateret indlæg bliver delt.

I et indlæg fra juni 2015 har Emil Raun valgt at skrive om hans kærlighed til flødeboller – især dem med marcipanbund. Et godt eksempel på et af Emil Rauns blødere og mere personlige indlæg. Omvendt deler Emil Raun fra Varda også ud af sin faglige viden. Emil Raun har derfor bl.a. også skrevet et indlæg vedrørende vigtigheden ved at være en omstillingsparat virksomhed og vigtigheden i at lytte til sine medarbejdere og generelt ”gribe forandringen”.

Emil Raun er en mand, som med sin viden skaber stor værdi for virksomheder og trods den travle hverdag og de høje prioriteringer på familie og fritid finder Emil Raun fra Varda, alligevel tid til også at være aktiv på nettet, hvor han deler ud af både personlige historier og faglige indlæg med særligt fokus på virksomhedsledelse og social, kommunalt arbejde.