Det er svært for mig at tænke på testamente

På det seneste har jeg overvejet, om det snart er på tide, at jeg opretter et testamente, da jeg har børn med to forskellige, og da min samlever og jeg ikke er gift. Jeg ved ikke, hvornår der er det rette tidspunkt. Jeg har længe ikke haft lyst til at tænke på et testamente. For når man skriver et testamente, skal man jo også til at se sin egen dødelighed i øjnene og indse, at man en dag ikke skal leve mere. Det synes jeg er rigtigt svært.

Jeg overvejer at opsøge noget advokathjælp til at skrive testamente, og jeg vil gerne snakke med nogen, der har fuld forståelse for, at det at skrive et testamente kan være svært at gå igennem følelsesmæssigt. Jeg har ikke lyst til at tale om, hvad der skal ske, når jeg en dag ikke er her mere. Sådan noget gør jo ondt. Men inderst inde ved jeg også, at det nok er ved at være på tide, om ikke andet for mine børns skyld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *