Elsker du at gøre noget ud af et arrangement?

Er du en af dem, der elsker at have gæster på besøg, som elsker at pynte op trods den mindste anledning og som elsker at sørge for de perfekte omgivelser til hver en fest? Det er jeg nemlig. Det kan være svært hele tiden at forny sig, når det kommer til borddækningen, når familien, vennerne eller naboerne kommer på besøg. Det er de samme to duge, der på skift kommer på bordet med de samme tallerkner og de samme farve, det eneste der veksler lidt kan være en ny vase i ny og næ, med nye blomster.

Men hvad kan man gøre anderledes? Vennerne kører også i det samme spor, så det ville ikke være den største inspiration at få fra dem.

Er du også en af dem, som gerne vil forny sig eller finde inspiration til hvordan borddækningen kan se anderledes ud, så gå ind på www.ctiparty.dk. De tilbyder alt hvad hver en fest kan og bør indeholde. Her kan du finde inspiration til borddækningen, til fødselsdagen, til konfirmationen, til polterabend eller noget helt femte. Det kan være en bordløber, der lige giver det sidste detalje til borddækningen, hvad enten det er, når gæsterne kommer eller om det er til den romantiske middag lørdag aften.

Udover bordløbere, så kan CIT-Party også tilbyde alt andet af hvad hjertet begærer af borddækning, hvad enten det er gaveæsker, bordkort, dekorationer eller servietter.

Dertil er der priser for en hver – der er pynt til alt fra bryllupsfester til middag med vennerne. Derudover er der ofte gode tilbud, som man kan gøre gavn af. Så kig forbi i dag, og se om der er noget, du ikke kan undvære til weekendens arrangement. For det er der helt sikkert. Overrask dit næste middags- eller festselskab med året borddækning. Klik ind på www.cti-party.dk nu og så en masse inspiration fra Danmarks største udvalg. Dog er det ikke noget du skal stresse med at bestille, hvis du skal holde fest på lørdag, hos CTI-party har de nemlig dag til dag levering og helt op til 14 dages returret.

Når jeg har skule holde nogle store arrangementer i familien, har jeg benyttet mig af CTI-Party i rigtig mange år. Før jeg opdagede deres ekspertise, følte jeg altid, at jeg lavede det samme som sidst. Men efter en ven gjorde mig opmærksom på, hvor meget lettere det var at holde barnedåb, konfirmation eller rund fødselsdag, så har det været meget sjovere at være med til at arrangere. Nu har vi et nyt tema hver gang, som er 100 % gennemført. Alt hvad vi overhovedet har haft brug for, har vi kunne finde hos dem. Jeg har sågar været inde og købe ting til min borddækning i hverdagen, så jeg kan skifte lidt der også.

Så hvad er din undskyldning for ikke at bestille dit pynt til din næste borddækning eller bryllupsfest der? Skynd dig ind og få inspiration før dine venner eller veninder gør det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *