Emil Raun fra Varda Aps om god ledelse

Emil Raun fra Varda Aps er ikke blot selv en god leder, han går også meget op i god ledelse. For Emil Raun fra Varda Aps er en god ledelse i en virksomhed altafgørende for, hvordan en virksomheds succes og arbejdsmiljø udformer sig. Både på den korte og den lange bane.

Ifølge Emil Raun fra Varda Aps er det langt fra alle, der er født til at være ledere. Nogle kan dog tillære sig det – andre kan absolut ikke, og ifølge Varda Aps’ stifter Emil Raun, er der alt for mange af den sidste kategori, som rent faktisk sidder i en leder stilling.

God ledelse, Emil Raun fra Varda Aps fortæller dig hvordan

Der er en masse forskellige ting, en leder skal kunne leve op til, hvis han vil være en god en af slagsen, fortæller Emil Raun fra Varda Aps. Blandt andet skal en leder være med til at udvikle medarbejderne samt inddrage dem i arbejdsopgaverne på en god måde, hvor de har medindflydelse.

Derudover skal en god leder, ifølge Emil Raun fra Varda Aps, være primus motor for at skabe et godt arbejdsmiljø med høj trivsel, lederen skal se den enkelte medarbejder samt have klare mål og forventninger til disse.

Kunden i centrum, ligesom hos Varda Aps

Hvad der også er vigtigt i en god ledelse er, at lederen fungerer som styrmand af virksomheden, og altså guider sine medarbejdere. Denne skal desuden være med til at motivere sine medarbejdere, han/hun skal tænke nyt, tale i et sprog folk kan forstå og ikke mindst sætte kunden i centrum, præcis som Emil Raun gør det hos Varda Aps

Læs flere artikler om Emil Raun og Varda ApS:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *