Fenskær Efterskole TV

Fenskær Efterskole ligger ud mod Limfjorden i Nr Nissum i Lemvig i Midt- og Vestjylland. Fenskær Efterskole er en prøvefri, praktisk og kreativ efterskole for unge med særlige behov. Det er en efterskole, hvor fokus er på den enkelte elevs læring i et trygt og socialt miljø.

Da Fenskær Efterskole er en kreativ efterskole med mange praktiske, spændende fag, tilbyder de også det populære fag filmproduktion. De har også deres egen tv-kanal, der går under navnet ”Fenskær Efterskole TV”, hvor de månedligt uploader de nyeste produktioner, kreeret af Fenskær Efterskoles elever. Hvis du gerne vil følge med i hverdagen på Fenskær Efterskole, eller hvis du ønsker et indblik i, hvad det vil sige at følge med i faget ”filmproduktion”, så er Fenskær Efterskole TV et godt sted, at tage et kig.

 

Om Fenskær Efterskole TV

Fenskær Efterskole TV på Youtube kan du se mere end 100 forskellige, sjove og spændende videoer, lavet af eleverne på efterskolen. Du kan på Fenskær Efterskole TV se videoer, der går mere end tre år tilbage i tiden. Hvilket kan være sjovt for både nuværende og gamle elever. Der er intet som videoer, der kan vække minder eller skabe et godt grin.

En af de mest sete videoer er videoen ”Fenskær Efterskole TV: Første dag på efterskole ….”, de handler om, hvordan det er at starte på en ny efterskole. Det er en af  Fenskær Efterskoles elever, der har lavet den, og den handler om hvad Fenskær Efterskole er for et sted samt hvordan det er at gå der. Du kan se videoen her på Fenskær Efterskole TV.

 

Seneste skud på stammen på Fenskær Efterskole TV

En af de seneste videoer fra Fenskær Efterskole TV er videoen ”Fenskær Efterskole TV: Horror Cirkus forestillingen”, der blev optaget under temaugen ”Horror”. Videoen viser elevernes Cirkus, hvor de alle var både klædt ud og sminket uhyggeligt.

Når man ser videoen på Fenskær Efterskole TV, får man et godt indblik i, hvor gennemførste tema-uger efterskolen afholder, samt hvor sjovt eleverne har det – både med at lave cirkusset samt med at producere filmene til Fenskær Efterskole TV efterfølgende. Du kan se videoen lige her. Omkring seks minutter inde i videoen ser man for eksempel drengene fra Fenskær Efterskole, der laver flotte og farlige trampolinkunster for ciskursets tilskuere.

Se flere videoer på Fenskær Efterskole TV lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *