Kan naturlægemidler erstatte almen medicin?

Jeg har på det seneste forsøgt mig med nogle naturlægemidler. Men jeg har stadig svært ved at vurdere i hvilken grad man bør bruge naturlægemidler.

På den ene side bør man, så vidt det er muligt, kun putte stoffer fra naturen i kroppen, men det er et meget svært princip at leve efter, når de fleste producenter af medicin, mad og fødevarer tænker mere på økonomien, end hvor sundt produktet bliver. På den anden side bliver medicin produceret til at lindre eller helbrede præcise bakterier, hvorfor medicin kan være nødvendigt.

naturlaegemidlerFølger man den førstnævnte logik, vælger man med stor sandsynlighed naturlægemidler, hvis de findes til det formål, man har brug for dem til. Er man mere ligeglad og bare gerne vil være rask, så findes der nok ikke mange naturlægemidler i dit medicin-skab.

Naturlægemidler er lavet fra naturens egne ingredienser og kan i manges øjne godt minde om en gang holistisk ligegyldigheder, men i mange tilfælde kan naturen hjælpe kroppen meget bedre end medicin. Der er en grund til at mange bliver overfølsomme og immune overfor diverse præparater.

Man kan ikke få naturlægemidler der kan kurere ex. kræft, men man kan sagtens finde naturlægemidler mod snue og andre letvægtslidelser. Jeg må nok erkende at naturlægemidler ikke kan ERSTATTE medicin, men de kan bestemt udgøre et alternativ til mange af de almene sygdomme, som man render rundt med i det daglige.

Hvis du selv er blevet interesseret i idéen med naturlægemidler, så kan du købe dem her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *