En flex træsko er ikke bare en flex træsko, der er flere parametre der skal spille sammen for at jeg stiller mig tilfreds med hvordan udformningen af den perfekte flex træsko skal se ud.

Jeg vil at min flex træsko skal være hvid, det kræver mit arbejde også, så ikke alene af den årsag skal de være hvide. Noget andet er at jeg personligt holder utroligt meget af hvide sko. Jeg synes at det er så pænt og friskt. Dog ikke særlig mange der deler min begejstring og minus bonus er at de hurtigt bliver beskidte.

Min hvide flex træsko skal have en sål med konisk mønster så snavs, sten og andet let falder af. Mit arbejde kræver stor hygiejne så det nytter ikke noget at jeg slæber rundt på en masse skidt under sålerne uden at opdage det. Jeg går trods alt meget rundt og ved ikke hvad jeg samler op på min færden. Selvfølgelig vasker jeg mine sko regelmæssigt.

Så skal mine hvide flex træsko med konisk mønster på sålen også være skridsikker. Jeg har ikke lyst til at falde på halen, desuden skal sålen være antistatisk. Det nytter ikke noget at jeg samler elektricitet op, det kunne have fatale følger hvis jeg kom i kontakt med den forkerte patient eller udstyr.

flex træsko

Til sidst har jeg et lille bitte krav til min flex træsko, det er at den er behagelig at have på. Der skal være plads til foden uden at foden sejler rundt inde i træskoen. Jeg har nogle gange oplevet at træskoen er blevet alt for bred efter noget tids brug, hvilket gjorde at jeg forstuvede foden. Og desværre tog den lidt tid inden jeg forstod at det var skoen der var for stor. Så det er min krav til den perfekte arbejdssko.