Leder du efter den helt rigtige bolig?

Har du længe ledt efter den rette bolig, men er begyndt at blive bekymret, da du ikke vil tage det forkerte valg? Så kan du få en rådgivning!

Skal du og din partner ud og finde den helt rigtige bolig? Er I begyndt at blive lidt nervøse, da der kan gå meget galt, hvis I tager den forkerte beslutning? Så er I langt fra de eneste. Der er mange, som hver eneste dag tager ud for at kigge på boliger, idet de gerne vil have et hus med have og hvor der også er plads til børn, når det en dag er tiden til det. Der er dog mange ting, som man skal tage stilling til, når man skal kigge på boliger. Er der værelser nok? Er køkkenet stort nok? Er der en kælder? Kan der være plads til et kontor? Er vinduerne store nok? Er naboerne søde? Er beliggenheden god for ens fremtidige børn i forbindelse med skoler? Er der en passende afstand til det offentlige? Der vil altid være millioner af spørgsmål, når man skal tage en stor beslutning, som kun er forståeligt. Det er virkelig også vigtigt at man er sikker i sin beslutning, da man nu skal bo i det valgte hus i mange år. Man vil jo helst gerne se sine børn vokse op i det samme hus og man skal derfor være opmærksom på de mindste ting.

Der er dog mange, som desværre har taget drastiske beslutninger og som nu står i en frustrerende situation. For de kan ikke sælge huset, da ingen andre vil købe det og der er derfor ikke råd til at købe et nyt. Man skal derfor virkelig holde øje med de mindste ting, da det ikke er en rar situation at stå i.
Nogen har nemlig været så uheldige at købe et hus, hvor de derefter har opdaget en masse fejl eller mangler. Så kan der mangle mange stikkontakter eller også skal man have sin vaskemaskine oppe i køkkenet med mere. Der er dog nogen som har været udsat for endnu værre ting. For noget man virkelig skal være påpasselig med er fugtskader. Man skal derfor have en ekspert ud inden køb af boligen, som her kan tjekke om der er fugt i kælderen eller i loft eller vægge. Man skal også være opmærksom på husets tag, da det også kan volde en problemer på længere sigt, hvis der er en revne i.

Hvis du gerne vil være på den helt sikre side, er det bare at få en rådgivning til køb af bolig. Denne rådgivning kan du få af Jens Hessel, som er en erfaren advokat. Han har hjulpet mange par med at finde en bolig og der har aldrig været nogen, som har været utilfredse med deres valg. Det kan derfor anbefales at få en rådgivning til køb af bolig af Jens Hessel!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *