Nyt projekt: Sætte udendørs lamper op

Så er det endnu en gang blevet tid til et indlæg her på bloggen, og som de fleste af jer nok allerede ved, så har jeg det med at få en masse gode ideer, som skal føres ud i livet. Seneste skud fra stammen er, at jeg gerne vil have sat et par udendørs lamper op på husmuren, som skal tænde, når der er bevægelse, fx når jeg kommer hjem, for jeg har altid svært ved at se, hvor mine nøgler ligger henne i tasken, fordi der er så mørkt.

Denne gang er der tale om et ganske overkommeligt projekt, som ikke burde tage ret lang tid, hvis jeg vel og mærke finder nogle udendørs lamper, som jeg godt kan lide, og som samtidig også vil passe godt til huset, og som de fleste af jer nok også ved, så har jeg en lidt speciel stil, som godt kan gøre det svært at finde nogle passende udendørs lamper.

udendørs lamper

Jeg har dog besluttet mig for, at jeg skal have bestilt de nye udendørs lamper i dag, for ellers ved jeg med mig selv, at det bliver en alt for langsommelig proces, og det er jeg ikke interesseret i, så derfor har jeg afsat hele dagen til at kigge på lamper. Heldigvis har jeg i første forsøg fundet en webshop, der har et lidt mere anderledes udvalg af lamper, end hvad man ellers normalt ser, og jeg tror faktisk, at det største problem for mig bliver at beslutte mig for, hvilke af dem jeg skal købe, for jeg er bogstavelig talt vild med dem alle sammen!

I hører nærmere fra mig, når lamperne er bestilt og sat op. Så skal jeg nok lægge billeder op til jer nysgerrige sjæle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *