Pusle spil på tilbud

pusle spilJulen er ovre – og lige så er hele gaveræset. Nu kan man så bruge alle sine penge på at købe de ting, man har givet i gave til venner og familie, til halv pris. Dette gælder også når det gælder pusle spil. Du har måske, ligesom tusindvis af andre danskere, købt en masse pusle spil i gave til familiens mindste – eller ældste – og dem har du nu mulighed for at købe til cirka halv pris. Ja, det er jo januar.

Er du selv pusle spil entusiast kan det være værd at kaste et blik på de mange gode pusle spil, der lige nu er på tilbud i Danmarks største online butik med pusle spil. Her kan du både finde pusle spil på tilbud til de yngste, men du kan sandelig også finde gode eksempler på pusle spil til familiens ældste. Vi har i denne artikel samlet nogle af de bedste tilbud på pusle spil.

Januars bedste tilbud på pusle spil

Til familiens yngste kan du både få pusle spillene: Bondegården, Yndlingsting, 3D pusle spillet Ben 10 og pusle spillet Cars 2. Alle fire pusle spil er nogen af de mest typer pusle spil i løbet af 2014, hvorfor du stadig vil kunne varme et par børnehjerter, ved at give dem i en ekstra gave.

Til de lidt ældre pusle spil entusiaster foreslår vi især de populære  Jan van Haasteren pusle spil med helt op til flere tusinde brikker. Med Jan van Haasterens pusle spil kan du bruge mange timer med de mange forskellige motiver. Jan van Haasteren er kendt for at tegne både sjove og spændende pusle spil, hvor der sker en masse ting i motivet. Denne form for pusle spil er altså gode til både unge og gamle, så længe man har en nysgerrig og kreativ sjæl.

Af de Jan van Haasteren pusle spil, der er på udslag på Puzzleshops hjemmeside, kan vi blandt andet nævne pusle spillet Football, der har været et af de mest populære og solgte pusle spil. Faktisk har Football pusle spillet fra Jan van Haasteren været så populært, at det er blevet genoptrykt flere gange. Pusle spillet er med 1000 brikker, måler i alt 49 x 68 cm og er produceret af pusle spils producenten Jumbo.

Mere avancerede pusle spil på udsalg

De mere avancerede og øvede pusle spil entusiaster kan lige nu spare hele 56 procent på de populære, men krævende, pusle spil ved navn ”Toys, Toys, Toys”. ”Toys, Toys, Toys” er faktisk et familie pusle spil med 615 brikker i tre forskellige størrelser. Når pusle spillet er samlet, kan i sammen i familien konkurrere om, hvem der først finder Holger samt andre vigtige detaljer. Dette pusle spil måler desuden 68 x 49 cm og er også produceret af Jumbo.

Fin flere pusle spil på udsalg her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *