Jeg har haft flere forskellige jobs hvor uniform var påkrævet. Denne blev udleveret af arbejdspladsen, og så var jeg selv ansvarlig for at vedligeholde den. Løbende har uniformen blevet opdateret, enten fordi at designet på uniformen forandret sig, eller på grund af slid. Da det i alle tilfælde har handlet om at se præsentabel ud. Men arbejdssko har jeg aldrig fået udleveret, den udgift har jeg selv skulle afholde.

Jeg læser i dagspressen at de fleste håndværkere for udleveret både arbejdstøj og arbejdssko.

Det glæder mig på deres vegne at der er taget højde for deres sikkerhed i deres arbejde, og at det er arbejdspladsen der har til ansvar at sørge for denne og dermed at de får arbejdssko.

arbejdssko

Jeg har fuld forståelse for den fare der f.eks. er på en byggeplads, som ikke kan sammenlignes med at arbejde i en Matas eller 7/11. Men jeg har f.eks. arbejdet som stewardesse, stået op i mange, mange, mange timer, fået rullet drikkevognen hen over mine trætte tær. Og det gør ondt skal jeg hilse at sige. Tænk hvis jeg havde haft et par arbejdssko den gang?

Jeg havde, kunne rede mange timers pleje og udgifter med et par ordentlige arbejdssko, og jeg tror ikke at jeg er den eneste. Derfor er min jagt nu gået ind på at finde arbejdssko med flot design og som kan bæres af de repræsentative fag så som f.eks. stewardesse. Jeg forestiller mig en forstærket snude, samt god komfort til mange timer stående på to ben.

Indtil videre har min søgen ikke givet nogle resultater, og fortsætter det er det måske et frø til en ny virksomhed, for jeg er sikke på at der er andre end mig der har behov for ”pæne” arbejdssko.