TelemarketingCentret ApS – professionelt telesalg

telemarketingcentretI Danmark findes der over 100 forskellige firmaer, der tilbyder telemarketing og mødebooking, men med TelemarketingCentrets godt 13 år i branchen, er de klart blandt de førende og mest professionelle i branchen. TelemarketingCentrets kompetencer inden for telemarketing er meget høje, og de kan løse alle opgaver – fra salg via telemarketing til indsalg samt opgaver som kampagneopfølgning og leadgenerering.

Hos TelemarketingCentret kan virksomheder outsource deres telesalg eller dele af jeres telesalg, så de for det første selv kan fokusere på andre opgaver og for det andet er sikret et højt niveau af telemarketing. Hvert år hjælper TelemarketingCentret en lang række større danske virksomheder inden for blandt andet transport, IT, forsikring, medicinal og print med telesalg. Derudover hjælper TelemarketingCentret også en stor portefølje af mindre virksomheder. Hos TelemarketingCentret kan I outsource både større om mindre opgaver.

TelemarketingCentret bruger kun erfarne sælgere

Hos TelemarketingCentret går de meget op i, at kvaliteten af den service de tilbyder, er af højeste kvalitet. Netop derfor består TelemarketingCentrets salgsteam udelukkende af stærke og erfarne sælgere, der har flere år i brnchen, og som forstår vigtigheden i god og professionel telemarketing.

Alle TelemarketingCentret telemarketing sælgere er fastansatte funktionærer, der har mange års erfaring inden for telesalg. Derudover gennemgår alle TelemarketingCentrets ansatte en målrettet træning, uddannelse og coaching, og på den måde kan TelemarketingCentret sikre et højt kompetenceniveau.

TelemarketingCentret går aldrig på kompromis

TelemarketingCentret er med andre ord et stærkt telemarketingfirma, der kan repræsentere jeres virksomhedpræcis lige så professionelt, som I selv kan. TelemarketingCentret fokuserer altid på godt samarbejde og på at levere topresultater – og de går aldrig går på kompromis med kvaliteten af deres salgsarbejde.

Når I outsourcer jeres telesalg til TelemarketingCentret vil I altid få tilknyttet en fasttilknyttet projektleder, der er bestemt udvakgt til at varetage jeres opgave. Derudover vil der altid blive lavet klare aftaler om mål, midler, indsats samt økonomi, hvilket TelemarketingCentret naturligvis også vil sørge for at sammensætte en skriftlig briefing af.

Læs mere om TelemarketingCentret her og følg TelemarketingCentret på både LinkedIn, Google+, Facebook og Twitter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *