Kender I det, når man ikke når noget?

I søndag fik jeg lavet en to-do-liste i note appen på min telefon. Derfor startede ugen med fin overblik overblik over, hvilke ting jeg skal nå i denne uge. Jeg plejer ikke at lave to-do-lister så ofte, da jeg altid TROR at jeg sagtens kan huske det hele i hovedet. Men her på det sidste er jeg begyndt at stresse over, at jeg har glemt at ordne en masse ting. Så fra nu af vil jeg holde den liste opdateret, så jeg får tingene gjort og nået alt hvad jeg har hængene over hovedet. Det er også en meget rar fornemmelse at strege gøremål fra listen og koncentrere sig om én ting ad gangen. 

Så ja, jeg startede mandagen med overblik og overskud, for der var faktisk ikke så mange ting på min liste. Faktisk glædede jeg mig til at hygge mig med disse gøremål. Desværre blev det ikke som jeg havde forestille mig. Jeg kan næsten ikke tælle på en hånd, hvor mange forhindringer, jeg stødte ind i. Det er bare typisk, når man har en plan føler jeg!

 

Jeg satte mig først ned foran computeren lidt over kl. 22, og det skal lige sige at jeg på det tidspunkt var KVÆSTET! jeg nåede blot at købe et par sneaks til min søster, som har fødselsdag på lørdag.

Når man skal have leveret noget fra webshops, skal man helst være i god tid. Som regel plejer man at modtage sin ordre dagen efter, man har bestilt den, hvis man når at Defeeter-Amy-162987-009bestille den inden 14-tiden, MEN man ved aldrig, hvad der opstår af forhindringer hos Post Danmark. Jeg bestilte min søsters sneaks i går, og her til morgen fik jeg en mail om at de er sendt af sted. Så jeg burde modtage dem i morgen.  Det er i øvrigt nogle fede sneaks der er fra Defeeter og de hedder Amy – se billedet. Min søster ønskede sig dem i hvad, og jeg overvejer nu at købe dem i sort til mig selv.

Anyway.. Jeg håber at jeg kan følge min to-do-liste fra i dag af, selvom jeg har en aftale efter arbejde. Jeg vil rigtig gerne blive ved med at have og bruge en to-do-liste. Desuden vil jeg fremover også have en indkøbsliste på telefonen, så man kan have listen lige ved hånden hele tiden. Det er både smart, når man kommer i tanker om noget man mangler, så skriver man det bare på listen, i stedet for at vente til at man er kommet hjem til listen, hvor alligevel glemmer at få det med på listen. Samtidig kan man opdatere listen, men ma handler. F.eks. kan man lade de ting stå, som supermarkedet har udsolgt af, så står det der stadigvæk næste gang man har tid til at kigge forbi et supermarked.

Nå nok om mine lister 🙂 Ville bare lige dele min tanker om disse fantastiske lister.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *