Varda Jobservice hjælper dig med at effektivisere i virksomheden

vardaVarda Jobservice er meget mere end ”bare” et selvstændigt jobcenter. Udover at hjælpe dig i forhold til sygedagpenge, førtidspension, kontanthjælp, fleksjob, ledighedsydelse, ressourceforløb og meget andet, så tilbyder firmaet også socialfaglig bistand og konsulentarbejde hos kommuner, forsikringsselskaber og private virksomheder. Som en af Varda Jobservices skarpeste kompetencer inden for konsulentarbejde er LEAN. LEAN kan være rigtig mange forskellige ting, men for Varda Jobservice er det decideret at arbejde med kulturforandring. For at gøre det endnu mere konkret, så er LEAN for Varda Jobservice, når man som organisation står sammen om at udføre en opgave.

Hvordan arbejder Varda Jobservice med LEAN?

For mange danske virksomheder handler LEAN processen om, at komme ned i antallet på medarbejdere ved at effektivisere den enkeltes produktionsproces, og derved spare penge. Mange konsulenter, der tilbyder konsulentarbejde i LEAN, hiver kunder hjem, trods høje priser, ved at reklamere med ord som ”hurtigere, ”mere effektivt” og ”billigere”. Ofte er resultatet dog et andet, og den ønskede effekt udebliver. Problemet er ofte, at der bliver fokuseret for meget på indføre LEAN i selve produktionen, alene for at gøre produktionsmedarbejderen mere effektiv. Sådan foregår det ikke hos Varda Jobservice.

Hos Varda Jobservice er udgangspunktet for LEAN arbejdet, at indføre processen i hele organisationen fra top til bund, så hele organisationen bliver mere effektiv. Og som i alle organisationer starter enhver kulturforandring naturligvis i toppen hos ledelsen. Sådan arbejder Varda Jobservice.

Hvad kan LEAN bidrage med?

Når Varda Jobservice arbejder ud fra LEAN tankegangen, så er det for at hjælpe den enkelte organisation med at fjerne overflødigt arbejde, så det er muligt at nå de mål, man som organisation har sat sig, gennem mindst muligt arbejde. For Varda Jobservice er kodeordene for LEAN blandt andet: værdiskabende tid, kundeværdi, værdikæde og produktets livscyklus. Derudover ser Varda Jobservice på den enkelte organisations forskellige former for spild samt på, hvilke løbende forbedringer medarbejderne skal fokusere på. Med andre ord handler LEAN, for Varda Jobservice, om at finde kvalitative ændringer til den enkelte organisationens tilgang til problemløsninger, udvikling og adfærd.

Når Varda Jobservice arbejder med implementering af LEAN, tages der udgangspunkt i en kulturproces, der består af 3 faser:  LEAN i ledelsem, LEAN i dagligdagen og LEAN i udviklingen. Ved at bruge Varda Jobservice til implementering af LEAN processen, vil implementering altid starte hos ledelse, da det er ledelsen som skal starte kulturforandringen gennem adfærd og ved at selv at undervise medarbejderne.

Læs mere om Varda Jobservices konsulentarbejde med LEAN her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *